Gespecialiseerde voetverzorging / medische pedicure

Een gespecialiseerde voetverzorger doet meer dan een basis voetverzorging. Daar waar de schoonheidsspecialiste zich beperkt tot esthetische voetverzorging, staat de gespecialiseerde voetverzorger in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen, professionele adviesverlening over goede schoenen en voethygiëne.

De gespecialiseerde voetverzorger maakt komaf met eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, kloven en andere pijnlijke aandoeningen.

Ik zorg ook voor op maat gemaakte ortheses, die drukontlastend werken bij teenafwijkingen, zowel protectief als correctief.

Hand- en nagelverzorging

Manicure

Ik heb gekozen voor een uitgebreid, goed ruikend gamma van producten dat resultaatgericht fluweelzachte handen maakt. Ik werk met een scrub, ampul, masker, massage, vijlen en verzorging.

Gelnagels Salon Evy 45€

De NIEUWE ProNails 3-in-1 gels zijn speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan de kwaliteit van het eindresultaat: DUNNE, STERKE NAGELS gedurende drie à vier weken.

Gellak Salon Evy 25€

Veertien dagen mooie nagels, zonder nagelbeschadiging, ideaal voor een speciale gelegenheid.

Gelaatsverzorging

Alle gelaatsverzorging worden gedaan met het professioneel merk Fleur’s. Fleur’s bezit een geavanceerde deskundigheid binnen het domein van de aromachologie van bloemen, met absoluut respect voor de consument. Permanent kwaliteitsonderzoek in een eigen onderzoekslabo maakt dat er geen allergische reacties zijn. Laat je zonder zorgen baden in een bloemenbad vol weldadige geuren.

80 minuten behandeling 55€

Reiniging
Dieptereiniging
Aangepast serum
Epileren
Warme compressen
Gezicht-, hals-, decolletémassage
Masker, aangepast aan huidtype
Oogbehandeling
Dagcrème

50 minuten behandeling 45€

Reiniging
Dieptereiniging
Masker, aangepast aan huidtype
Dagcrème

30 minuten behandeling 25€

Reiniging
Dieptereiniging
Epileren wenkbrauwen OF aangepast masker
Dagcrème

Make-up

U kan steeds bij mij terecht voor een perfect opgemaakte look voor elke gelegenheid. Bruid- of feestmake-up zijn me niet vreemd door mijn opleiding visagie. Op je speciale dag zorg ik voor een perfect ogende make-up die past bij iedere stralende bruid en die een ganse dag naturel blijft zitten. Door middel van een proefmake-up, twee maanden voor het huwelijk, tasten we samen je voorkeuren af om tot tot een oogverblindend resultaat te komen.


Lichaamsverzorgingen

Epileren en ontharen gebeurt door middel van zachte wax die op een door mij gereinigde huid wordt aangebracht. Door middel van strips of filmhars worden overbodige haren verwijderd.